дом Политика БСП заложи на бивш кмет за Никола Козлево

БСП заложи на бивш кмет за Никола Козлево

0
ДЯЛ

Кандидатурата на бившият кмет на Никола Козлево – Неджип Курт, управлявал общината от 1991 до 2003 година бе издигната от общинската конференция.
Кандидата вече е утвърдена от Националния съвет на партията.
Членството на Курт в ДПС е било прекратено, тъй като се е кандидатирал от партията на Яне Янев – „Ред, законност и сигурност”, припомниха запознати. Той е пенсионер. А номинирането му било „определено изненадващ ход”, тъй като до последно социалистите умували дали да не подкрепят общинския лидер Галин Георгиев. Той обаче ще оглави листата със съветници.
Според наши източници даже имало вариант Курт да бъде подкрепен от Коалицията ДОСТ – БЗНС, която застава зад настоящия кмет на Хитрино – Нуридин Исмаил.
Листата включва 11 имена. Няма забрана за преференциален вот.
Селяйтин Фикрет бе издигнат за кмет на с. Църквица. За Пет могили Христина Колева. В Цани Гинчево бе номинирана Цонка Вълчева.
„БСП има пари за кампанията, но не и за купуване на гласове”, е заявил депутатът от БСП Иван Иванов, който присъствал на форума.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОт 14 до 20 часа днес спират движението на камиони над 12 тона
Следваща статияГоляма авария остави части от Шумен без вода

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here