дом Спорт Бронз за баскетболистките на Шумен от фестивала „Олимпийски надежди“

Бронз за баскетболистките на Шумен от фестивала „Олимпийски надежди“

0
ДЯЛ

За поредна година отбор от Шумен печели медали на Международния турнир по баскетбол 3х3 за юноши и девойки, провеждащ се в Албена. Това съобщиха от ръководството на УСШ „Хан Крум“.
Надпреварата е част от ежегодния фестивал „Олимпийски надежди“, като тази година това бе 12-то издание.
Шумен се включи с три отбора – един при юношите и два при девойките. При изключително силна конкуренция с отбори от България, Македония и Румъния, първият отбор на Шумен при девойките изигра много силни мачове, и успя да спечели бронзовите медали.
Другите два отбора в надпреварата – втория отбор при девойките и юношеския отбор също играха на ниво, но за съжаление не успяха да се класират за полуфиналите. Шуменските отбори бяха водени от Иванка Крумова – треньор от УСШ „Хан Крум“. Крумова сподели, че е доволна от представянето на шуменци предвид силната конкуренция и добрия баскетбол, който са показали участниците в турнира.
Снимка: shumenbasket.org
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗрелостниците от Шуменско са на дъното в класацията по успех от матурата по БЕЛ
Следваща статияМощен рок разтърси Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here