дом Общество Британски дипломати благодариха на кмета на Върбица за изключителното гостоприемство

Британски дипломати благодариха на кмета на Върбица за изключителното гостоприемство

0
ДЯЛ

Желание за бъдещо сътрудничество и задълбочаване на връзките с Община Върбица е изразил в писмо до кмета инж. Мердин Байрям началникът на Политическия кабинет в посолството на кралство Великобритания у нас Том Хайнс, съобщиха от местната администрация.
Дипломатът благодарил на градоначалника за изключителното гостоприемство и конструктивните разговори по време на посещението на британски дипломати в планинския град неотдавна.
Визитата на делегацията бе по покана на инж. Байрям. По време на проведените срещи той запозна високите гости с възможностите и предизвикателствата на региона.
„Винаги аз и моят екип сме отворени за контакти и дискусии, в които да търсим възможности за просперитета на Общината, разбира се в интерес на нашите съграждани“, заяви тогава инж. Байрям. Това за нас е главен приоритет, подчерта той.
Кметът представи пред дипломатите интересната история на района, като посочи географските дадености, които общинската администрация използва като предимства в реализацията на много проекти. Повечето от тях целят разкриване на нови работни места.
„Подобни срещи са изключително важни, защото касаят установяване на контакти и партньорства, които биха могли да бъдат полезни в посока развитие на икономиката на всяка община“, заяви за 24shumen.cоm кметът на Върбица.
Снимка: Община Върбица
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочна вторият прием на документи за изплащане на задължения към тютюнопроизводители
Следваща статияОгнеборци гасиха горящи сухи треви и отпадъци, премахнаха паднало дърво на пътно платно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here