дом Политика Борисов след скандалните снимки: Атакуват ме с компромати защото не могат да...

Борисов след скандалните снимки: Атакуват ме с компромати защото не могат да ме бият на избори!

0
ДЯЛ

„То не бяха тоалетни, то не бяха спални, то не бяха манипулации. Нито евра, нито злато, само малкото момче ми липсваше в спалнята. Това ли е демокрацията? Наричат ни хунта, диктатори. Чия друга спалня бе интересната? Пускайте повече. Не знам що са ме снимали завит. Да ме бяха снимали гол, аз спя гол“, коментира премиерът Бойко Борисов след появата на скандални снимки в публичното пространство.
На извънреден брифинг в централата на ГЕРБ Борисов обяви, че го атакуват с компромати, защото не могат да го бият на избори и защото България върви към отпадане на мониторинга и към финансова и парична независимост. Той спомена разпространения аудиозапис с глас, приличащ силно на този на премиера Бойко Борисов, както и снимки, на които той спи, а на други кадри, заснети в спалнята му, се виждат пистолет, пачки евро и кюлчета злато.
Борисов каза, че една от снимките, на които той спи, е автентична, но другите били манипулирани – парите и златото били сложени, докато той отсъствал.
В отговор на въпроси на журналисти за атаките той обвини президента Румен Радев, БСП, напусналия ГЕРБ Цветан Цветанов, Мая Манолова, Слави Трифонов, ДСБ и „подземните кълбета“.
Премиерът обяви още , че целта е да се убие флагманът „Борисов“ и да се разпилее вотът. По думите му, Румен Радев го следи с дрон, който му бил подарен от Китай, а охраните на двамата спели на едно и също място. „Ние сме жертва, ние не сме инициаторите на това“ и „Целта е да ни смачкат психически, а след това ще ни посегнат и физически“, каза Борисов и обяви, че нито евра, нито злато е взел от Васил Божков.
От думите му се разбра, че се притеснява, но няма да го принудят да живее в страх.
Борисов призна, че някои от SMS-ите, които разпространи Васил Божков, са автентични.
Премиерът съобщи, че за него предстои важен месец юли, когато ще статират две геостратегически проекта и други важни неща за България. В аванс той съобщи, че „Дженерал Електрик“ и „Росатом“ ще участват в съвместен консорциум за строежа на АЕЦ „Белене“.
На репортерски въпрос, Борисов отговори, че не оказва натиск на регулаторните органи, за да бъдат наказани бизнесмени.
Кадър: bTV
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС концерт под звездите Градският духов оркестър отбелязва половин столетие
Следваща статияОтпада 14-дневната карантина за пристигащите у нас от редица държави членки на ЕС

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here