дом Политика Борисов: Остава ни ваксината, като спасителен пояс

Борисов: Остава ни ваксината, като спасителен пояс

0
ДЯЛ
Борисов на заседание на МС на 6.1.2020 г. Снимка: МС

В рамките на първото за 2021 година правителствено заседание министър-председателят Бойко Борисов изтъкна, че страната ни до този момент успява по възможно най-добрия начин да преодолее кризата, предизвикана от COVID-19, съобщиха от правителствения пресцентър.
„Изпратихме една трудна година, от февруари до декември – пандемия с много и различни мерки, които се налагаше да се взимат, много трудности за българските граждани, за бизнеса, за икономиката. Но мисля, че възможно по най-добрия начин преодоляхме до момента тези неприятности”, отбеляза премиерът. Борисов изтъкна, че в цяла Европа продължават да се налагат строги мерки, което няма как да не влияе върху финансите и икономиката на страните членки. „Остава ни ваксината, като спасителен пояс, ритмично засега върви ваксинирането”, посочи още министър-председателят и добави, че в това отношение страната ни също има строга организация и се справяме по един от най-добрите начини в Европа.
„От тук насетне – 28 март е определена като дата за избори и се предполага, че когато веднъж е казана, трябва да се отстоява от тези, които са казали – съответно президентът Радев”, отбеляза Борисов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШест жертви на COVID-19 в Шуменско
Следваща статияПристигна втората пратка със 130 ваксини за медиците в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here