дом Общество Борисов: Бъдещето на България е мощна индустрия и инвестиции в образованието

Борисов: Бъдещето на България е мощна индустрия и инвестиции в образованието

1
ДЯЛ

„Не съм доволен от управлението на Търговския регистър. Нека да преодолеем кризата, да си довършат работата и ще направим промени. Немалко пари и немалко инвестиции са направени там. На тези, които е трябвало да мислят за тези неща, ще потърсим отговорност. Хората трябва да знаят, че цялата информация от Търговския регистър е налична. В момента се правят тестове и до дни всички функции ще бъдат възстановени“, това каза днес пред журналисти премиерът Бойко Борисов.

По време на визитата си премиерът Борисов посети Индустриалния парк в Шумен. Той се срещне с ръководството на парка и се запозна с направените инвестиции през последните две години.

„Интересно е хората да чуят чуждите инвеститори в Индустриалния парк за условията у нас, за това, което изграждаме в община Шумен – с публично-частно партньорство – вече заводите са факт. На първо място те поставят АМ „Хемус“, защото тя е жизненоважна в региона“, каза още премиерът.
„Мощна индустрия и инвестиции в образованието и квалификацията на хората“, така вижда бъдещето на България Борисов.
На срещата присъстваха управителите на фирмите „Енпай“, „Камбро Озей БГ“, „Саркуйсан“, Алкомет“, „Артемис“ ООД и др. Премиерът отбеляза като много добър пример това, че в Индустриалния парк в Шумен работят заедно турски и американски фирми, без значение, че има напрежение в момента между държавите. Той благодари за казаното от председателя на Надзорния съвет на Алкомет Фикрет Индже, че стабилността както финансовата, така и в управлението привлича инвеститорите. Министър-председателят Бойко Борисов заяви, че за България е изключително важно да развива своето производство, да създаде мощна индустрия и паралелно с това да инвестира в образованието.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТенденция: Непълнолетни търсят работа в заведения и търговията
Следваща статияПенсионер задигна 80 лева от съседката си, върна парите, но загуби доверието й

1 коментар

  1. Ами откъде хора да я направят и поддържат тая мощна инустрия

Comments are closed.