дом Спорт Бойците от „Шуменска крепост“ с лопати и четки спретнаха мястото за тренировки

Бойците от „Шуменска крепост“ с лопати и четки спретнаха мястото за тренировки

0
ДЯЛ

Бойците на Спортен клуб „Шуменска крепост“ запретнаха ръкави в деления ден и сами със собствени средства, решиха да направят по-приветливо мястото, където те прекарват голяма част от ежедневието си. В благородната акция се включиха родители, трениращи, състезатели и приятели, съобщиха от клуба.

По-големите се заеха да асфалтират част от уличката, която води до тяхната зала. Те запълниха дупките по компрометирания участък, който бе в кошмарно състояние, осеян с дупки, някои дълбоки повече от педя.
Малките бойци пък „въоръжени“с чували и четки щурмуваха зелените пространства около тренировъчната си база, събирайки отпадъците там и освежавайки с нова боя лостовете в участъка на бившето 5-то ОУ.

На дамите се падна отговорната задача да почистят и дезинфекцират татамито, спортното оборудване и фитнес уредите, намиращи се в салона, където се провеждат заниманията на отбора.
Така благодарение на общите усилия на малки и големи, които прегърнаха тази кауза, района където се провежда подготовката на състезателите от клуба стана едно по-добро място.
Снимки: СК „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУчителите от СУ „Панайот Волов“ се включиха в новата програма „Училище за пример“
Следваща статия200 жители на община Шумен ще продължат да получават топла храна у дома

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here