дом Други Бойко Борисов ще открие обновените сгради на полицията и пожарната в Нови...

Бойко Борисов ще открие обновените сгради на полицията и пожарната в Нови пазар

0
ДЯЛ

Министър-председателят Бойко Борисов идва на посещение утре, 28 юли, в град Нови пазар, където ще открие обновените административни сгради на Районно управление на полицията, Районна служба пожарна безопасност и защита на населението и Община Нови пазар.
Церемонията ще започне в 11.30 ч. пред сградата на Районно управление на полицията – Нови пазар
Днес премиерът е в град Бяла, Русенско, където откри православния храм „Св. Пантелеймон“, първият новопостроен от 100 години насам в района.
„Никога не са давани толкова пари за учители, за заплати, за инфраструктура, за ремонти, за строежи. Безработицата е рекордно ниска. Ясно е, че на никой не му стигат доходите. И на мен не ми стигат. Милиардер да питате, и той ще ви каже, че не му стигат парите. Аз съм сигурен, че и в частния сектор ще почнат да вдигат парите, защото ще искат да си запазят кадрите си. Вярата ми помага много. Богословие мога да изкарам. Нашата сила е да показваме направеното. Празнодумството го оставяме за други“, заяви Борисов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаплив на кандидати да учат педагогика в Шуменския университет
Следваща статияПожарникари спасиха коте, паднало в шахта