дом Спорт Близо 60 деца от Североизтока участват в турнира по ускорен шах в...

Близо 60 деца от Североизтока участват в турнира по ускорен шах в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архив

Общо 58 деца от цяла Североизточна България мерят сили днес в турнира по ускорен шах в Шумен.
Малките шахматисти са разпределени в две възрастови групи – А до 10 години и Б до 14 години.
Най-малкият спортист е на 7 години.
Децата играят по Швейцарската система. Всяка партия продължава между 30 и 40 минути.
Състезанието „Шахматно лято“ е част от веригата турнири „Шахматни сезони“. Домакин и организатор на надпреварата е Спортен клуб по шахмат „Шумен“.
Награждаването на победителите днес ще бъде от 17.00 часа, като на него ще присъства и председателят на Българската федерация по шахмат-1928 Руслан Тошев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПетдесетница е!
Следваща статияПредстои общият старт за мъже на Държавното по шосейно колоездене в Никола Козлево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here