дом Общество Благоустрояват смядовски села с 60 000 лева

Благоустрояват смядовски села с 60 000 лева

0
ДЯЛ
Снимка: Община Смядово

Благоустройство и подобрения в малките населени места на община Смядово, предвижда общинското ръководство.
Средствата, които ще бъдат заделени от общинския бюджет са в размер на 60 000 лева. Според ръководството, кметствата в населените места на общината имат спешна нужда от ремонт.
Пример за добре свършена работа по благоустройство е централната част на село Янково, където с пари от общинския бюджет са поставени пейки, детски съоръжения и нова настилка. Наскоро завърши ремонтът на сградата на кметството в село Бял бряг, предстои такъв да се случи в Кълново и Ново Янково.
В управленската програма на кмета на Смядово – Иванка Петрова, е заложена и подмяна на водопроводите в селата Риш и Янково. Дейностите ще бъдат финансирани от проект, който Общината спечели по Програмата за развитие на селските райони.
Снимка: Община Смядово
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВкарваме ваканцията на българските ученици в „европейския график“?
Следваща статияБит и екзотика: Денят на корейската култура ще бъде отбелязан в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here