дом Общество Благотворително в Преслав: „Купи мартеничка, дари здраве на онкоболно дете“

Благотворително в Преслав: „Купи мартеничка, дари здраве на онкоболно дете“

0
ДЯЛ
Снимка: facebook

Благотворителна инициатива организират учениците от ПТГ „Симеон Велики“ във Велики Преслав „Купи мартеничка, дари здраве на онкоболно дете“. Това е мотото на каузата, която възпитаниците на училището и техните учители организират за първи път в община Велики Преслав.

Снимка: facebook

Събраните средства ще бъдат дарени на фондация към ЮНЕСКО в помощ на онкоболни деца. Оригиналните мартенички са ръчно изработени от учениците, като материалите са изцяло осигурени от училището.
След стартирането на инициативата граждани и служители на Община Велики Преслав подпомогнаха каузата, като закупиха мартенички за своите близки. Всеки, който желае да стане част от това добро дело и да подари малко светлина в живота на тези деца в нужда, може да закупи мартеничка на символична цена днес, на 23 февруари до 13.00 часа, пред сградата на Община Велики Преслав.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДа го подкрепим! Шуменската звезда Кристиaн Кирилов с номинация за „Любим актьор”
Следваща статия22-годишен шуменец шофира с несъобразена скорост, потроши фирмен автомобил

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here