дом Общество Благотворителна кампания „Коледно вълшебство“ организират в Никола Козлево

Благотворителна кампания „Коледно вълшебство“ организират в Никола Козлево

0
ДЯЛ

Благотворителната кампания под надслов „Коледно вълшебство” организира Местната комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни към Община Никола Козлево. Инициативата е под патронажа на организира на кмета Ешреф Реджеб. Кампанията ще събира средства, необходими за закупуването на подаръци за сираци, полусираци и деца в неравностойно положение, живеещи на територията на общината. „Вярваме, че ще се намерят хора, които ще протегнат ръка към децата на община Никола Козлево.
Имаме готовността да уредим и целият пакет документи за дарение, които да ви послужат за счетоводни или данъчни цели. Парите не са единственият начин да подкрепите нашата кауза, можете да станете инициатори и на други оригинални начини за да подкрепите целите ни или конкретно дете – отворени сме за всякакви предложения и идеи!
Убедени сме, че колкото и да е натоварен денят Ви, ще отделите време и средства да дадете своя дял за да зарадвате една детска душа! Нашият девиз е „За да повярваш в доброто, трябва да започнеш да го правиш.“ За нас всяка помощ е от значение!“, посочват от Местната комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни.
Желаущите да помогнат на децата, могат да го направят до 11 декември като се обърнат към МКБППМН, с адрес:
с. Никола Козлево, пл. “23-ти Септември“ № 5. Лице за контакти: Антония Георгиева Колева, секретар на МКБППМН, тел: 0876357363.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПетият Международен филологически колегиум „Слово и общество“ се провежда онлайн
Следваща статия3 414 нови случая на COVID-19 у нас, излекуваните са 873

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here