дом Общество Благотворителната акция „Купи и сподели“ набира скорост

Благотворителната акция „Купи и сподели“ набира скорост

0
ДЯЛ

Благотворителната акция „Купи и сподели“, която е част от кампанията „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“, набира скорост в Шумен. Кампаниятасе организира за трета поредна година под патронажа на омбудсмана на Република България Мая Манолова. Акцията „Купи и сподели“ стартира преди шест дни в седем търговски обекта на веригата BulMagв Шумен.
До този момент са събрани 63 пакета макарони, 55 килограма ориз, 40 килограма брашно, 20 килограма захар, 21 килограма леща, 17 килограма боб. В продуктовите колички на кампанията шуменци са дарили още 23 литра олио и 25 броя консерви.
Инициативата продължава с пълна сила, а общественият посредник на Община Шумен Иван Капралов призовава гражданите да потърсят благотворителните колички и да подпомогнат акцията с допълнителни количества от изброените продукти. Офисът на местния омбудсман се е превърнал във временен склад на кампанията, като целта е преди големия празник Великден да се оформят близо 300 пакета с хранителни продукти, които да стигнат до възрастните хора.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия90 домакинства в областта влизат под „наблюдението“ на НСИ
Следваща статияСелски кметове: Разполагаме с нищожен бюджет, ако закупим камери ще фалираме

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here