дом Общество Благотворителен концерт в подкрепа на Тони събра над 3 000 лева

Благотворителен концерт в подкрепа на Тони събра над 3 000 лева

1
ДЯЛ

Благотворителният концерт в подкрепа на Тони, който се проведе на 6-ти март в НЧ „Тодор Петков”, събра 3 050 лева. Участие в него взеха танцовите състави „Лудоселци”, „Луди Млади” и „Дивдядово”, също така и АНПТ „Мадара”, ДФА „Звънче”, АНПТ „Шумен”, ДТА „Веселяче” и други.
Добрата новина за Тони и нейното семейство е, че към клиника „Лив Хоспитал“ вече са преведени 10 000 евро, необходими за предстоящата операция. Останалите 10 000 евро, трябва да се преведат след операцията.
Тя прекара четири дни в ЛИВ ХОСПИТАЛ – Истанбул Турция, бяха й направени ЯМР и Компютърна томография на Тони, от проф. д-р Мустафа Кемал.
За момента от екипа на болницата не е планирана оперативна интервенция. Специалистите препоръчват първо терапии за овладяване на тумора, които могат да бъдат извършени и в България.
Тони е в България, борбата продължава!
Атония Янакиева страда от дифузен астроцитом (туморни образования) на главния мозък. Спешно се нуждае от животоспасяваща операция за отстраняване на тумора. Семейството е получило оферта за операция и последващо лечение от турската болница Лив Хоспитал, гр. Истанбул. Началникът на отделението по Неврохирургия, д-р Мустафа Кемал Хамамджъоглу дава надежда за отстраняване на 80% на единия тумор и 100% на другия. Клиниката е една от малкото в света, където се използва метода за неврохирургичните операции с флуоресцентно насочване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия53-годишна школска директорка влиза в затвора за длъжностно присвояване на пари
Следваща статияВнимание, шофьори!Светофарите на пазара няма да работят през уикенда

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here