дом Общество Благодарствени грамоти за Шумен

Благодарствени грамоти за Шумен

0
ДЯЛ

Кметът Любомир Христов получи благодарствена грамота от министъра на отбраната Красимир Каракачанов за активно участие и принос за издигане на авторитета на Българската армия, съобщиха от пресцентъра на Община Шумен. Заедно с него с грамоти бяха удостоени директорът на ОД на МВР – Шумен Ялчън Расим, ръководството на ОП ”Общински жилища и имоти” – Шумен и Никола Колев, ръководител на Родолюбивия комитет „Крум Страшний” – Шумен.
От името всички Любомир Христов благодари за оценката на военното министерство за начина, който беше проведена информационно-комуникационната кампания „Бъди войник“ в Шумен на 9 април миналата година. „Помагаме с ясното съзнание, че Българската армия заслужава нашето уважение. Радвам се, че нашият принос е оценен. Виждате и какъв голям интерес имаше от страна на младите хора“, припомни кметът по време на церемонията.
Благодарствените грамоти бяха връчени от началника на Военното окръжие в Шумен подп. Георги Георгиев в зала 203 на общината. „Министерството на отбраната отчете като изключително успешна кампанията, която проведохме през миналата година. Шумен беше шестият град, който беше посетен и ние благодарим за предоставената възможност да направим кампанията по най-добрия начин“, каза подп. Георгиев.
Грамоти от началника на отбраната получиха още ръководители на творчески състави, директори на средни училища, представители на бизнеса и Крисияна Николаева, ученичка от СУ”Сава Доброплодни”, която се включи в художествената програма на кампанията „Бъди войник“.
Сред отличените бяха директорът на професионалната гимназия по икономика Бистра Вацова и Юлия Христова, директор на СУ „В. Левски“. Юлия Христова сподели, че благодарение на доброто сътрудничество с Военното окръжие часовете по военно обучение, които се провеждат в нейното училище са сред най-интересните, а учениците ги посещават с желание.
Благодарствените грамоти се присъждат за активното участие и подкрепа в националната информационно-комуникационна кампания „Бъди войник“, която се проведе на 9 април 2019 г.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРазчистиха паднали дървета между „Кьошковете“ и пещера „Русалка“
Следваща статияШумен почете паметта на Апостола

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here