дом Наблюдател Благодарим за доверието, шуменци! За 6 месеца и вече сме втори

Благодарим за доверието, шуменци! За 6 месеца и вече сме втори

1
ДЯЛ

Служим на новините! Зависими сме само от читателите!
Това сме ние, 24shumen.com – медия на 6 месеца, но според глобалния брояч Alexa вече твърдо на второ място сред всички сайтове в област Шумен. Пред нас е само новинарски сайт, създаден преди много години.
Всеки по всяко време може да види кой на кое място е, влизайки в Alexa. За нас това не е водещо, не се състезаваме с другите, а ползваме броячите за своеобразен диалог с читателите ни. Щом вървим нагоре, значи сме на прав път – читателят иска новините 1 към 1. Събитията, преместени от живота в 24shumen.com едно към едно – с думи, снимки, видеа!
Според брояча Tyxo, вчера новините на 24shumen.com са четени от потребителите на 9 120 компютъра. Имали сме и по-добри дни, и по-слаби. Започнахме през юни с 5 961 уникални посещения за месеца, през ноември новините на 24shumen.com са били четени от потребители на 147 969 компютъра. Най-добрата ни седмица е била 9-15 октомври с над 40 хиляди уникални посещения.
За 2017-та (6-те месеца на съществуване) Tyxo отчита 687 719 уникални посещения (данните са към 13.00 часа на 31 декември).
Графиката показва, че диалогът между 24shumen.com и шуменци се получава.
Благодарим за доверието, през 2018-та ще бъдем по-активни!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПоверия и традиции за щастлива нова година
Следваща статияЧестита Нова година! (видео)

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here