дом Общество БКС – Велики Преслав ще събира боклука в старопрестолния град и общината

БКС – Велики Преслав ще събира боклука в старопрестолния град и общината

0
ДЯЛ

Фирма БКС-Велики Преслав ще събира и транспортира битовите отпадъци в старопрестолния град и общината. Предприятието ще поддържа и чистотата в града. Това съобщиха от Община Велики Преслав.
Договорът между фирмата и кмета Янко Йорданов вече е подписан.
Отпадъците от контейнерите и кофите за смет във Велика Преслав и квартал „Кирково“ ще се събират един път седмично. Кошчетата за боклук по улиците и в парковете фирмата ще почиства два пъти на 7 дена.
В селата Хан Крум и Драгоево сметта ще се извозва през 10 дни, 3 пъти в месеца.
На всеки 14 дни ще се транспортират отпадъците от селата Имренчево, Мостич, Кочово, Осмар, Троица, Миланово, Мокреш, Златар и Суха река.
Графиците за почистване на селата са публикувани на сайта на Община Велики Преслав в секция Околна среда, рубрика: Отпадъци – Битови отпадъци.
Сметосъбиращите автомобили на дружеството са оборудвани с GPS – система за проследяване, с предоставен на община Велики Преслав достъп до информацията.
При необслужен съд за отпадъци с повече от 1 ден от утвърдения график, гражданите могат да сигнализират изпълнителя на услугите: БКС-Велики Преслав на тел: 0538/42226, ел. поща: bks_v¬¬_p@abv.bg или Общинска администрация Велики Преслав на тел: 0538/48253, ел. поща: info@velikipreslav.bg.
Снимка: Община Велики Преслав
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ сряда спират за час движението по пътя от Търговище до п.в. „Белокопитово“
Следваща статия7 двойки ще получат по 5 000 лева от кампанията „Посади надежда“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here