дом Общество Бивш кмет на Велики Преслав чества 80-годишен юбилей

Бивш кмет на Велики Преслав чества 80-годишен юбилей

0
ДЯЛ

80-годишен юбилей отбеляза бившият кмет на Велики Преслав Рачо Кожухаров. Той е бил кмет на града в периода 1982 -1991 и 1999 – 2007 г. Бил е и общински съветник и активен общественик, винаги с позиция по актуални въпроси.
На скромна церемония от Общинска администрация му пожелаха дълъг и щастлив живот.
„Прекрасен човек. Ползва се с авторитет и уважение сред населението. Все още продължава да бъде добър общественик и активно участва в мероприятията на Общината“, заяви пред 24shumen.com общинският съветник Върбан Върбев по повод юбилея на бившия градоначалник.
Според него младите съветници се допитвали до Кожухаров по много въпроси и търсели съветите му. А той бил съпричастен към нещата, които се случват в града и общината.
Снимка: Община Велики Преслав
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДинена фиеста ще се вихри днес в Салманово
Следваща статияБезплатни консултации във Варна с водещия неврохирург доц. д-р Зафер Токташ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here