дом Общество Бивш кмет е най-младият общински съветник в Шумен

Бивш кмет е най-младият общински съветник в Шумен

1
ДЯЛ

Бившият кмет на село Коньовец – Гьокхан Илхан е най-младият общински съветник в Шумен. Независимо, че е само на 25 години, за хората в селото той е направил много. Затова те не одобряват раздялата с него за четири години. „Ще ни липсва неговата енергия и усмивка“, споделиха местни.
„Както бях най-младият кмет, сега съм най-младият съветник. Вчера положихме клетва. Смятам, че съм готов за новата отговорност“, заяви за 24shumen.com Гьокхан Илхан.
„Ще помагам вече и на останалите жители на селата в общината, защото селата са забравени. Когато обикаляхме с г-н Четин Казак видяхме, че картината не е добра и не само в Коньовец“, увери съветникът.
Гьокхан Илхан е зам.- председател на ДПС – Шумен.
Бакалавър по инженерна логистика и магистър по корпоративни финанси и счетоводство. Завършил е ШУ „Епископ Константин Преславски“.
Семеен. С едно дете.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВсе по-малко жилища се строят в Шуменско
Следваща статияБожидар Тодоров е носителят на наградата „Проф. дин Рашо Рашев“

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here