дом Политика Бившият председател на ОбС в Никола Козлево: Бях отстранен без мотив! Кметът:...

Бившият председател на ОбС в Никола Козлево: Бях отстранен без мотив! Кметът: ДПС и БСП го свалиха!

1
ДЯЛ

„Днес бях отстранен от поста председател на Общинския съвет в Никола Козлево без никакъв мотив. Нямам никакви нарушения в работата си“, това заяви за 24shumen Стефан Стефанов по повод свалянето му от поста.
Предстоят избори и теренът трябва да бъде разчистен за друг човек, това е моето кратко обяснение, каза още Стефанов. Той разговарял с кмета Ешреф Реджеб, който бил категоричен, че няма отношение за смяната му.
24shumen.com потърси и коментара на общинския кмет. Ето какво каза той:“Действително Стефанов като председател нямаше никакви нарушения и пропуски в работата, което да наложи промяната. Групата на ГЕРБ остана с 6 съветници, тъй като той премина към БСП. ДПС и БСП го свалиха, просто се възползваха. Това е.“
Снимка: Фейсбук, личен профил на Стефан Стефанов
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолицейска акция в „Боян Българанов“, търсят наркотици
Следваща статияДобри практики: Педагози по Програма ЗОВ споделят опит

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here