дом Общество Без свиждания в болницата

Без свиждания в болницата

2
ДЯЛ

Заради предепидемичната обстановка в обаст Шумен се забраняват свижданията в Многопрофилната болница за активно личение в града до 28 февруари. Това съобщиха за 24shumen.com от болничното заведение. Забраната влиза в сила след заповед на директора на болницата д-р Атанас Атанасов. Превантивните мерки са с цел ограничаването на разпространение на грипа сред пациенти и посетители.
Припомняме на читателите на 24shumen.com, че през изминалата седмица са регистрирани 216 души заболели от вирусна ифекция, а в момента данните показват 217 на 10 000 души население, което все още е недостатъчно за обявяване на грипна епидемия. За да се случи това, заболелите трябва да са 232-ма.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПо-скъпи цигари: Вдигнаха най-масовите марки с 30 стотинки
Следваща статияМария Йорданова е новият директор на Центъра за подкрепа на личностното развитие в Шумен

2 КОМЕНТАРИ

  1. Интересно, как във Варна обявиха епидемия на 199 на 10 000 при нас не достигаха с 4 души тогава и сега изведнъж се вдигнаха на 232. Май е време да се обърнем към господарите да дойдат да видят каква е тази сложна процедура за обявяване на грипна епидемия….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here