дом Общество Без председател на Общинския съвет: Под въпрос е финансирането на учебната година...

Без председател на Общинския съвет: Под въпрос е финансирането на учебната година в Никола Козлево?

0
ДЯЛ

„Неизбирането на председател на Общинския съвет в Никола Козлево блокира решаването на сериозни въпроси, свързани с началото на учебната година в общината. Такъв е въпросът за утвърждаване на маломерни паралелки, слети класове и тяхното финансиране“, това заяви за 24shumen.com председателстващият ОбС Стефан Стефанов.
Изборът на председател е от значение по отношение на регистрацията на кандидатите за кметове по населени места и за издигането на временни кметове, които ще управляват, ако сегашните се кандидатират отново, обясни Стефанов.
Той сподели, че от Общинска администрация настояват за ускоряване на процедурата по избор на председател, тъй като пропадала реализацията на важни проекти, свързани с пътната инфраструктура и със социална насоченост.
„На практика ОбС не функционира, след като няма председател. Опонентите това желаят. Но аз съм убеден, че ще постигнем консенсус при гласуването на председател“, заяви пред репортер на 24shumen.com общинският съветник от ДПС Неджат Ахмед.
Стефанов вече насрочи провеждането на осмата редовна сесия на ОбС на 29 август от 10.00 часа в Заседателната зала на Общината.
В дневния ред е включено полагане на клетва от двама новоизбрани съветници от ГЕРБ, избор на комисия за провеждане на гласуването за председател на ОбС, избор на председател, разглеждане и обсъждане на докладни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор препречи пътя на колега, спря го и раздаде юмручно „правосъдие“
Следваща статияИзплащат по 300 лева за „заден двор“ след 1 септември

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here