дом Общество Край на блокадите на магистралата, протестите – по време на общинските сесии

Край на блокадите на магистралата, протестите – по време на общинските сесии

0
ДЯЛ

Протестите в Шумен вече ще се организират по време на сесиите на Общинския съвет. Това решиха днес недоволните.
„Най-добре е хората да изразяват несъгласието си с някои от решенията на местния парламент на място. Така действията ни ще са много по-ефективни и ще имаме възможност да правим предложения директно“, заяви Илия Илиев – един от протестиращите с най-активна позиция.
В четвъртият пореден уикенд на протести в Шумен, срещу ниския стандартна живот и политическата система у нас, недоволните решиха още всеки четвъртък от 11.00 часа да се събират пред „Арена Шумен“. После шествието да се насочва към пред определено предприятие, за да се иска повишение на заплатите от конкретния собственик. „По този начин работниците от даденото предприятие ще могат да се присъединят към нас“, коментира, протестиращият Билян Янков и добави, че така действията им ще бъдат по-ефективни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБързо производство за тираджия от Тодор Икономово, катастрофирал с 2,36 промила алкохол
Следваща статияОчаква ни слънчев понеделник, живакът се покачва

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here