дом Общество Без бедстващи хора в областта, няма и населени места без ток и...

Без бедстващи хора в областта, няма и населени места без ток и вода

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/ Архивна

Към момента на територията на област Шумен няма населени места без ток и вода. В ранните сутрешни часове без ток частично е било село Зайчино ореше, община Нови пазар, но електрозахранването вече е възстановено.64 населени места в Североизточна България, останали без ток вследствие на силния вятър и снегонавяванията през изминалото денонощие. Екипите на ЕРП Север отстраниха десетки повреди по електроразпределителната мрежа.
Всички аварийни екипи и специализирана техника са в готовност за отстраняване на аварии на територията на Североизточна България в случай на влошаване на метеорологичните условия.
По последна информация на Областно пътно управление:
Няма ограничения за движението по автомагистрала „Хемус“.
Ограничено е движението по път I-2 Русе – Разград – Шумен за всички МПС поради обилен снеговалеж, силен вятър и снегонавявания.
Ограничено е движението за МПС над 3,5 по път Шумен – Силистра само в посока Силистра поради обилен снеговалеж, силен вятър и снегонавявания.
„Ришки проход“ е забранен за МПС над 12 т.
Поради наложените ограничения за движение в някои направления, в района на 5 км и на пътен възел „Диамант“ до село Белокопитово има спрени тежкотоварни автомобили. По разпореждане на областния управител проф. Стефан Желев със съдействието на БЧК на водачите на автомобилите ще бъдат осигурени топли напитки и храна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВапцаровци обличат розови фланелки за Световния ден против тормоза в училище
Следваща статияРЗИ: Водата е с повишена мътност, не е годна за пиене

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here