дом Здраве Безплатни прегледи за туберкулоза в Нови пазар

Безплатни прегледи за туберкулоза в Нови пазар

0
ДЯЛ

Днес започват безплатни анкети и прегледи за туберкулоза във Второ вътрешно отделение на Многопрофилната болница в Шумен (отделението се намира в Нови пазар).
Всички лица с оплаквания от дихателни проблеми – кашлица, храчки, кръвохрачене, болки в гръдния кош и температура могат да се прегледат безплатно, независимо от здравноосигурителния им статус.
Безплатните прегледи се извършват от 9.00 до 13.00 часа в периода 9-13 декември. Второ вътрешно отделение на МБАЛ-Шумен се намира в Нови пазар на улица „Христо Ботев“ № 22.
Инициативата е на МБАЛ-Шумен и Регионална здравна инспекция-Шумен. Кампанията е в рамките на „Седмица на отворените врати“ за област Шумен, като част от Националната програма за превенция и контрол на туберкулозата в България 2017-2020 година.
Снимка:lekar.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочват масирани проверки за пияни и дрогирани водачи
Следваща статияПродават живи елхи в помощ на кампанията „Посади надежда“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here