дом Здраве Безплатни здравни консултации във Варна с водещи специалисти от Турция

Безплатни здравни консултации във Варна с водещи специалисти от Турция

0
ДЯЛ

В два поредни дни, 20 и 21 юли 2018 г., хора от Варна и региона ще имат възможността за безплатни консултации с водещи специалисти от чужбина. Консултациите са подходящи за пациенти, които се нуждаят от второ медицинско мнение за своя здравословен проблем или се интересуват от лечение в чужбина. Те се провеждат по инициатива на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, в отговор на многобройните запитвания и за улеснение на пациентите, които живеят в района на морската столица.
На 20 юли, петък, във Варна ще гостува неврохирургът доц. д-р Зафер Оркун Токташ. Топ специалистът от Турция, който е изключително търсен от пациенти от цял свят, включително и България, прие поканата на Звезделина Лютфи, управител на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, да гостува у нас за улеснение на българските пациенти. Той е сред водещите специалисти в южната ни съседка за оперативно лечение на мозъчни тумори и хирургия на гръбначния стълб. Участвал е в научно-изследователски дейности в Харвардския университет, а в момента преподава в Медицинския факултет на Бахчешехирския университет и приема пациенти в болница „Медикал Парк Гьозтепе“, където разполагат с Center of Excellence за лечение на сколиоза. В работата си използва всички най-съвременни методи и технологии в областта на неврохирургията, които позволяват свеждане до нула на грешките по време на операция. С технологиите за интраоперативно сканиране и навигация е възможно хирургът още по време на самата операция да проследява каква част от тумора е почистил. Един от често прилаганите нови методи е и използването на томография и ангиография в операционната. Все по-често намира приложение и методът на мониториране на нервната система по време на операцията. Това създава добри предпоставки за предотвратяване на вероятни увреждания, включително парализа след мозъчна операция.
На 21 юли, събота, експертите на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ ще предоставят безплатна информация и консултация на място във Варна за всички, които търсят второ мнение от водещ чуждестранен лекар или обмислят лечение извън България. „Медикъл Караджъ“ има установени партньорски взаимоотношения с над 100 лечебни заведения в 9 държави по света и непрекъснато разширява партньорската си мрежа, за да отговори на всички нужди на пациентите в България.
По време на индивидуалните срещи експертите се запознават с всеки конкретен случай и медицинската документация по него, и предоставят информация за възможностите за получаване на медицински услуги при подходящ специалист с висока експертиза. При необходимост пациентите получават съдействие за контакт с едно или повече лечебни заведения, за да направят своя информиран избор. Те могат да разчитат и на помощ при организацията и логистиката при получаване на медицински услуги в чужбина. Благодарение на опита си и изградените трайни взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в Турция, Израел и Европа, експертите на „Медикъл Караджъ“ имат възможност да съдействат за бърз и безпроблемен контакт с едни от най-добрите специалисти и лечебни заведения в света, придвижването на документите, организацията по пътуването и престоя в чужбина, както и проследяването след завръщане на пациентите у дома. На разположение са по всяко време с информация относно процедури, срокове, цени и организация на целия процес. Тези услуги са напълно безплатни за пациента.
Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация във Варна трябва се запишат предварително на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.
На снимката: Доц. д-р Зафер Токташ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРЗИ: Регистриран е случай с марсилска треска
Следваща статияРазлята мазнина опожари кухня и домашно имущество