дом Криминале „Безнадзорна“ раница предизвика паника, спряха влака от Горна Оряховица за Шумен

„Безнадзорна“ раница предизвика паника, спряха влака от Горна Оряховица за Шумен

0
ДЯЛ

Сигнал за бомба спря пътническия влак от Горна Оряховица за Шумен.
При проверка от полицейски патрул е открита оставена раница с неизвестен собственик и съдържание.
Поради тази причина влакът е спрян на гара Стражица, а пътниците му са пренасочени към друга композиция, пише „24 часа“.
На място са били изпратени сапьори, които са извършили проверка на открития багаж. По неофициални данни, бомба не е открита.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНов случай на насилие над куче, този път във Велики Преслав (снимки)
Следваща статияИвайло Камаджиев: Нека отдадем заслужена почит на всички самоотвержени и смели наши предшественици, отдали живота си в името на обединена България

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here