дом Общество Бащи дойдоха в детска градина „Светулка“ и стана „бързо, смело, интересно“

Бащи дойдоха в детска градина „Светулка“ и стана „бързо, смело, интересно“

0
ДЯЛ

Седмица на бащата се организира в шуменската детска градина „Светулка”. С редица забавления, спорт и игри детското заведение се включва за пети път в национална кампания „Да бъдеш баща“. Целта на инициативата е да насочи общественото внимание върху значимостта на бащината роля за пълноценното развитие на детето.

Част от това мероприятие бе и треньорът на СК „Шуменска крепост“ Галин Методиев, чийто малък наследник Манол е част от това детско заведение. В петък двамата демонстрираха работа в екип в състезанието „Бързо, смело, интересно“.

За награда на всички бяха връчени грамоти.
С участието си в кампанията детска градина „Светулка” цели да насърчи бащите да прекарат повече време с малчуганите.
Текст и снимки: Галин Ганев
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПротестът в Шумен – пълен провал
Следваща статияШофьор с „Мерцедес“ блъсна и рани тежко 84-годишна пешеходка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here