дом Общество Банкери и застрахователи засадиха близо 1 300 дръвчета

Банкери и застрахователи засадиха близо 1 300 дръвчета

0
ДЯЛ

Близо 1 300 дръвчета залесиха банкери от клоновете на банка ОББ в Шумен, Варна и Добрич, застрахователи от ДЗИ и горски от ДГС-Преслав. Това съобщиха от Североизточното държавно предприятие (СИДП).
Инициативата е част от петото предизвикателство Екип Синьо преминава на зелено и в нея участват над 3290 души от България. „Това беше финалът на предизвикателството за Регион Варна, чиито служители се включиха активно в събирането на 4 тона отпадъци от хартия, пластмаса, метал и стъкло, електронни устройства, които бяха извозени и предадени за специализирано рециклиране“, каза Христина Димитрова – Регионален мениджър на Североизточен регион за банката. Тя допълни, че благодарение на колегите, взели участие в предизвикателството, със засадените дръвчета на мястото на изгорялата преди 2 години гора в землището на с. Ловец, община Велики Преслав, ще израсте нова, за един по-зелен и хубав свят.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКоледен конкурс очаква най-красивите и оригинални картички, пана, кукли и сурвакници
Следваща статияОбявени са нови огнища на африканска чума при диви свине в Шуменска област

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here