дом Криминале Атаката продължава: Ало измамници не спират да тормозят хората за пари

Атаката продължава: Ало измамници не спират да тормозят хората за пари

1
ДЯЛ

Измамници атакуват по телефона жители на Шумен и Велики Преслав. Трети ден продължават опитите за измами по телефона с различни сценарии, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР в областния град.
До момента в в Шумен и в полицейското управление във Велики Преслав са получени шест сигнала, в които граждани съобщават , че се опитват да ги въвличат в схеми уж от полицаи. Казват им, че тече акция на полицията за залавяне на измамници. Под предлог, че търсят съдействие, молят хората да си оставят парите на нетрадиционни места. Към момента един съобщава, че му била обещана награда от органите на реда при добре свършена работа.
За пореден път призоваваме хората да не се подвеждат по обещания и твърдения на непознати. Ако ви искат пари по телефона бъдете сигурни, че е измама!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия23-годишен рецидивист, наръгал барман в Шумен, влиза на топло за 2 години
Следваща статияПремахват опасни тополи на „Съединение“, част от улицата е затворена за движение

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here