дом Общество Асоциацията по ВиК ще предложи на КЕВР промяна на цената на водата

Асоциацията по ВиК ще предложи на КЕВР промяна на цената на водата

1
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Извънредно Общо събрание на Асоциацията по ВиК в област Шумен ще се проведе утре, от 14.00 часа в зала 2 на Областна администрация.
В дневния ред е включено приемане на предложение до КЕВР за изменение на цената за услугата „доставяне вода до потребителите“.
Ще бъде обсъден и приет доклад от работна група, изготвила анализ и предложение за Договор за стопанисване, поддържане и експлоатация на ВиК системи и съоръжения и предоставяне на услуги.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПредставят изложбата „Болести и лечение през вековете“ в РИМ-Шумен
Следваща статияВсе още се приемат заявки за конкурса „Баш винар“ във Велики Преслав

1 коментар

  1. Гадове мръсни, ще я намалите с десет стотинки и всички ще цъфнем и вържем. Пфу лекарства да си купите с парите дето грабите от хората.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here