дом Криминале Ало бандити атакуват шуменци, не давайте пари на непознати

Ало бандити атакуват шуменци, не давайте пари на непознати

0
ДЯЛ

Сигнали за опити за телефонни измами са получени в оперативната дежурна част в полицейското управление в Шумен. С дежурните полицаи са се свързали жители на града, които са съобщили, че на стационарен телефон им е звънял мъж, който се представял за Димитров. Казвал, че работи в полицията и че се провежда акция за задържане на измамници. Молил за съдействие при залавянето им. До момента са приети няколко такива обаждания. Вчера следобед е имало също един опит, отново с познатия сценарий.
От ОД на МВР напомнят на жителите на Шумен и областта да не се доверяват на непознати по телефон, особено когато по различен предлог им искат пари. Няма практика полицията да искат пари от граждани в какъвто и да е случай на търсено съдействие. Ако получите обаждане от непознат, който иска пари по телефона по какъвто и да е предлог бъдете сигурни, че става въпрос за измама.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа да не бягат в чужбина: Увеличиха заплатите на селските кметове в община Велики Преслав
Следваща статияЧавдар Ангелов води битка за децата си, получи подкрепата на общинските съветници

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here