дом Криминале Ало бандити подлъгаха 80-годишна жена, метна им 2 950 лева от терасата

Ало бандити подлъгаха 80-годишна жена, метна им 2 950 лева от терасата

0
ДЯЛ

В ОД на МВР- Шумен е получен сигнал, че е измамена 80-годишна жена от град Шумен. Възрастната жена гостувала на своя позната, когато позвънил стационарния телефон. Гостенката отговорила на обаждането, понеже нейната приятелка имала здравословен проблем. В хода на разговора я питали имали парични средства и след като отговорила положително, я убедили, че парите ще бъдат взети от измамници.
80-годишаната жена предоставила информация за мобилния и домашния си телефон. Посетила банков офис и изтеглила парична сума, която да хвърли от тераса на дома си с цел да бъдат задържани измамниците.
Около 17.00 часа хвърлила сумата от 2 950 лева. Започнато е досъдебно производство. По случая работят служители на РУ Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧитатели алармират: Труп на язовец гние на улицата
Следваща статияМадарчанин се въоръжи „до зъби“, полицаи иззеха незаконните боеприпаси

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here