дом Криминале Алкохолът не прощава! Пиян „коли“ и бие хора, които не играят… футбол?!

Алкохолът не прощава! Пиян „коли“ и бие хора, които не играят… футбол?!

2
ДЯЛ

Бой, е*ане и футбол. Това е положението, обилно полято с алкохол в Каспичан.
Насмукан до козирката мъж реши да покаже мускули пред хранителен магазин. Е.А. първо задал въпрос към жертвата си дали играе футбол „На майка ти пу*ката, играеш ли?”, след което последвали два удара върху нищо неподозиращия Е.Д., разкриха за 24shumen.com свидетели на грозната сцена. Фирканият мъж се обърнал към опонента си и негов приятел с думите „Ще ви заколя, ще ви е*а, запомних ви и двамата”.
„Бях малко почерпен. Съжалявам. Нямам нищо против двамата. Това е една глупава постъпка от моя страна. Вие сте съдията, вие ще прецените какво да е наказанието ми. Досега е нямало такова нещо, ще се извиня за постъпката си. Работя, но получавам минимална заплата. Имам дъщеря, която е ученичка в трети клас. Съжалявам”, пък заявил изтрезнелият Е.А. пред съда.
Магистратите отчетоха тежестта на извършеното нарушение и високата степен на обществена опасност. Те обаче освободиха от наказателна отговорност Е.А. и му наложиха 220 лева глоба за постъпката.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Парите или живота“?
Следваща статия50 нюанса… шуменска вода (снимки)

2 КОМЕНТАРИ

  1. Значи да се правиш на голяма работа струва извинение и 220 лева, другият път като ме ядоса някой ще знам какво е наказанието.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here