дом Политика Активисти на БСП: Напрежението в шуменската организация остава

Активисти на БСП: Напрежението в шуменската организация остава

0
ДЯЛ

Разочарование от проведения разширен Областен съвет с участието на зам.-председателя на партията Кирил Добрев изразиха пред 24shumen.com присъствали на срещата в хотел „Контеса“ в Шумен.
„Изобщо не беше посочено как да бъде решен съществуващият проблем с разделението в партийните редици, което тлее от началото на април. От страна на другаря Добрев нямаше никакви препоръки за помирение. Нещо повече, лично аз останах с впечатление, че той игнорира констатациите на Контролната комисия за провеждане на пълен цикъл от избори в организацията“, сподели член на Областния съвет.
По неговите думи във въпросните заключения от извършена проверка на върховния контролен орган, се съдържали твърдения за нелегитимност на сегашното ръководство на шуменската структура, както и за системни нарушения, допуснати от него.
БСП активистът недоволства от думите на Добрев, първо да минел евровотът. А решението на проблемите можело да почака, едва ли не като му дойде времето.
Присъстващи на партийния форум споделиха още, че „по-възрастните социалисти“ попитали заместника на лидера на БСП – Корнелия Нинова, защо Уставът на партията не се спазвал. Защо има разцепление и това няма ли да се отрази на предстоящите евро и местни избори. Не им харесвало сегашното нестабилно положение на общинската организация, която преди години се ползвала с добро име и авторитет. А сега била разделена на враждуващи лагери и избухвали скандали за “ задкулисни
действия и укрита партийна документация“. Вместо да се търсели обединителни линии, преобладавали разделителните. Изводът бил, че така „партията ще загуби,за пореден път, местните избори догодина“
Представена била и Програмата на БСП „Визия за България“. Бившият кмет на Шумен Красимир Костов предложил идеи за подобряването на проекта за управление на страната през следващите години.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселените места в община Шумен – в пълна готовност за зимата
Следваща статияДобра новина! Николай Чолаков е дошъл в съзнание

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here