дом Политика Ако парламентарните избори са днес: ГЕРБ – 18%, БСП – 16 %,...

Ако парламентарните избори са днес: ГЕРБ – 18%, БСП – 16 %, „Няма такава държава“ – 8%, ДПС – 7,3%

0
ДЯЛ

ГЕРБ и БСП излизат в нелоша форма след последната изборна кампания. Разликата между тях се запазва и е в рамките на 2%. Появява се и нов играч – „Няма такава държава“, коментира в сутрешния блок на БТВ Добромир Живков от социологическата агенция „Маркет линкс“. Той представи резултатите от последното проучване на агенцията по поръчка на телевизията. „Одобрението за „Няма такава държава“ е 32%, а отрицателните нагласи са 38%.
При едни предсрочни избори ГЕРБ биха получили 18%, БСП – 16%, а „Няма такава държава“ ще вземе 8%. Следват ДПС със 7,3%, „Демократична България“ – 4,9%, и „Обединени патриоти“ – 4,3%. Евентуалното гласуване за „Няма такава държава“ със сигурност може да се окачестви като протестно“, заяви Живков.
Припомняме, че партията на Слави Трифонов все още не е регистрирана.
Изследването е проведено сред 980 души в периода 21-28 ноември 2019 г. по метода на прякото лично интервю в дома на респондента. То е представително за населението на страната на възраст 18+ г.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСимфониета – Шумен кани почитателите си на празничен концерт „Класика и съвременност“
Следваща статияПри съседите: „Домашен арест“ за мъж, разследван с баща си за убийството на свой съселянин

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here