дом Политика Ако изборите са днес: ГЕРБ – 15,2%, „Има такъв народ“ – 15%,...

Ако изборите са днес: ГЕРБ – 15,2%, „Има такъв народ“ – 15%, БСП – 13,5%

0
ДЯЛ

Ако изборите за Народно събрание са днес, ГЕРБ ще спечели 15,2 %, партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ – 15%, а БСП – 13,5%.
„Демократична България“ се очертава 4-та политическа сила с 6,6% от гласовете. ДПС със сигурност ще влезе и в новия парламент – с 6,3%, но извън него най-вероятно ще останат „Обединени патриоти“. Сегашните партньори на ГЕРБ получават 3% подкрепа. Проектът на Мая Манолова „Изправи се.Бг“ е с 2,6%.
Това сочат резултатите от последното обществено проучване, проведено от „Маркет линкс“. Данните бяха изнесени в сутрешния блок на bTV.
Най-одобряваният политик към днешна дата е Румен Радев – 51,3%, следван от Слави Трифонов с 37,7%. Премиерът Борисов е с 20,7%.
На въпроса „Ако изборите са днес, ще гласувате ли?“, 52,5% отговарят с „Да“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПреображение Господне отбелязва църквата на 6 август
Следваща статияШест пожара в сухи треви гасиха огнеборците в Шуменско през последните 24 часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here