дом Общество Айсел Руфад, председател на ОблС на ДПС: Благодарим за подкрепата и смелостта!

Айсел Руфад, председател на ОблС на ДПС: Благодарим за подкрепата и смелостта!

0
ДЯЛ

Скъпи симпатизанти и избиратели на ДПС в област Шумен,

Както Ви обещахме по време на предизборната кампания, ние ще бъдем с Вас не само по време на изборите, но буквално още на следващия ден след вота. Защото, както казва народът, след четвърти април идва пети април. Затова днес се обръщаме към Вас с думи на искрена благодарност за подкрепата, която ни дадохте – за нашата листа, начело с председателя Мустафа Карадайъ, за програмата на партията и за каузата на ДПС.
Благодарим Ви за смелостта, която проявихте и преодоляхте страха от коварния вирус. Много от Вас пострадаха дълбоко и трайно от тази пандемия. Много от Вас имаха нормални човешки причини да останат пасивни в деня на гласуването. Вие обаче се мобилизирахте и отидохте до урните. За което още веднъж Ви благодарим !
Приемете нашите благодарности и за това, че не се огънахте и пред още една силна заплаха – тази от нашите политически противници, включително от тези които предадоха ДПС – Шумен и станаха придатък на една чужда партия. Именно те възприеха и приложиха на дело срещу Вас модела на мутризацията в политиката. Тази тяхна агресия, достигнала до истерия, беше не по-малко опасна за много от Вас. Вие обаче запазихте достойнство и затова сега за нас е чест да бъдем Ваши политически представители. И затова още веднъж Ви благодарим !
Благодарим и на целия партиен актив, който проведе предизборната кампания, благодарим на членовете на Областния предизборен щаб и на всички общински ръководства и местни съвети. Специална благодарност поднасяме и на нашите членове в изборните комисии и на всичките ни застъпници и представители на места.
Считаме, че можем да отчетем достойно представяне на тези избори. Въпреки тежките условия и занижената избирателна активност в сравнение с Парламентарни избори-2017г., успяхме и си възвърнахме позицията на втора регионална политическа сила, далече пред следващите ни две партии и с увеличение на резултата ни в проценти. Надяваме се, че това ще ни позволи да представляваме избирателите си достойно в състава на бъдещата Парламентарна група на ДПС и на предстоящото 45-то Народно събрание.
Ние обаче сме на ясно и с пропуските, които допуснахме по време на тази кампания. Затова заявяваме, че още от днес започваме да работим за тяхното отстраняване. Защото работата за следващите избори започва на следващия ден след приключване на предходните. И защото Ви обещахме, че ще бъдем с Вас още на следващия ден след вота.

Бъдете здрави, силни и щастливи !
Искрено Ваша Айсел Руфад !
Председател на Областен съвет на ДПС-Шумен

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОкончателно: ГЕРБ печелят в Шуменско, след тях са ДПС и ИТН
Следваща статияКуриоз: 801 изселници „дали“ 0 на ДПС, но само на страницата на ЦИК!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here