дом Общество Айсел Руфад, кандидат за кмет на Нови пазар: Благото на съгражданите ми...

Айсел Руфад, кандидат за кмет на Нови пазар: Благото на съгражданите ми е водещ принцип за мен!

0
ДЯЛ

Кандидатът за кмет на Нови пазар от ДПС Айсел Руфад откри предизборната си кампания.
„Букет от етноси“ – така Айсел Руфад определи листата от 21 кандидати за общински съветници. Водещо правило при определянето на екипа е „единство в многообразието“.
Като водач Руфад залага на експертността и професионализма на всеки. И не на последно място – дали кандидатът се ползва с добро име, опит и авторитет в обществото, за да получи доверието на избирателя.

„Ако ме подкрепите, съм длъжна да Ви отговоря с дела, които са във Ваш интерес и полза“, заяви тя пред многобройната аудитория в Ритуалната зала на Община Нови пазар“.
Кандидатът за кмет припомни думите на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, че „властта служи за решаване на проблемите на хората“. Затова и мотото в предизборната кампания е „Власт за хората“.

„Винаги в работата за мен са били водещи просперитетът на общината и благото на съгражданите ми. За гласуваното доверие бих се отблагодарила като продължавам да работя за по-висок жизнен стандарт на хората“, заяви Айсел Руфад.
Тя има зад гърба си три успешни мандата като зам.-кмет по Териториално селищно устройство, европейски програми и проекти.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС концерт пред театъра ЦПЛР ще открие новата учебна година
Следваща статияБАН: След 20 години българите в страната ще сме едва 5 800 000 души!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here