дом Политика Адвокат Артур Алтунян влиза в битката за кмет на Шумен от „Демократична...

Адвокат Артур Алтунян влиза в битката за кмет на Шумен от „Демократична България“

0
ДЯЛ

„Демократична България“ – Шумен подаде днес документи в Общинската избирателна комисия за регистрация на кандидатите за кмет на община Шумен, за общински съветници и за кметове на населени места.
Документите бяха внесени от кандидата за кмет на община Шумен и водач на листата за общински съветници адвокат Артур Алтунян, лидерите на местните организации на партиите от „Демократична България“ – Шумен Пламен Петров от „Да, България“ и Васил Тодоров от „Демократи за силна България“, както и от втория в листата – Филип Филипов.
„При представянето на кандидата за кмет на Шумен адвокат Артур Алтунян, той обеща да даде път на професионалистите в местната власт и управлението на общината. Това обещание вече се изпълнява. Листата ни беше отворена за всички демократично настроени шуменци – професионалисти в своите сфери. Сред кандидатите ни ще откриете лекари, предприемачи и търговци, работници и служители – специалисти, мениджъри, адвокати, земеделски производители, преподаватели, еколози“, съобщават от „Демократична България“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБСП регистрира в ОИК Венцислав Венков, 41 – за общински съветници
Следваща статияОблаци, слънце и дъжд ще се редуват днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here