дом Здраве Шуменци борят стреса със …смях

Шуменци борят стреса със …смях

0
ДЯЛ

Всички обичаме да се смеем, но правим ли го достатъчно често? Един нетрадиционен йога клас ще разбие всички стереотипи за стандартното разпускане от сивото ежедневие.
Какво е йога на смеха ?
„Всички знаем, че смехът е най-доброто лекарство. За съжаление, в днешни дни, все по-рядко ни се случва да си намерим повод да се разсмеем. Това ни кара да се питаме: как да внесем повече смях и радост в живота си“, така организаторите на йога класа започват своето начинание в Шумен.
Йога на смеха, или Хасия йога, е уникална практика, която съчетава безусловен сърдечен смях с йога дишане. С йога на смеха, всеки може да се смее, без да разчита на хумор, шеги или комедийни изпълнения. Първоначално смехът се симулира като физическо упражнение в група, като скоро прераства в силен и заразителен смях.По време на практики по йога на смеха, забравяме за проблемите ни като възрастни и оставяме детето в нас да играе, защото именно по време на игра се ражда смеха. Концепцията се базира на факта, че човешкото тяло не прави разлика между имитирания и истинския смях. Практиката е подходяща за деца от 10г. до 100г.
Какво ви е необходимо?
Удобни дрехи, подходящи, както за всякакъв спорт.
В залата се влиза по чорапки или боси, така че може да си носите допълнителен чифт чорапи.
Препоръчително е да НЕ сте яли поне половин/един час преди това.
Класовете ще се провеждат в залата за танци на Miro’Dance всеки четвъртък от 18.00 часа, а сесиите ще бъдат с вход – дарение от сърце.
Снимка: Организатори на събитието – Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлагоевци честват 60-годишен юбилей на школото
Следваща статияЗаварчик подпали гараж, огнеборци гасиха сухи треви в дворове

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here