дом Други Шуменски таланти с титли от конкурс за красота и медали от „Фестивал...

Шуменски таланти с титли от конкурс за красота и медали от „Фестивал на изкуствата”

0
ДЯЛ

5-годишната Мелиса Джавидова от Шумен спечели титлата Малка Мис България 2020 за красота и талант на 18-тото издание на националния конкурс Малка мис и малък мистър България 2020. Надпреварата за малки красавици се проведе в курортния комплекс „Златни пясъци”.
Младото шуменско дарование завоюва още титлата Мис фотомодел 2020 и 2 златни медала – за вокално пеене и модерен балет във Фестивала за изкуства „НЮ СТАРС 2020“.

С короната и лентата на победителка от конкурса се окичи и 7-годишната очарователна и талантлива малка шуменка Габриела Йорданова във втора възрастова група. А на Фестивала за таланти Габи спечели също 2 златни медала – за вокално пеене и модерен балет заедно с Мелиса и Мирай Ердинчева, съобщи за 24shumen.com Албена Рахнева, собственик на Агенция за таланти „Фаворит”.
Мелиса и Габи получиха правото да представят България на Детски световни конкурси и фестивали за красота и талант през 2021г.

Третата шуменска представителка Диляна Петрова на 15години, спечели титлата и короната на Първа принцеса на Мис тийн България 2020. Тя стана и лице на хотел „Аргищ Партез”. Талантът на Деляна в компютърната графика й донесе сребърен медал от Фестивала на изкуствата.

„Много съм доволна от нашето участие. И трите ни момичета се представиха блестящо“, сподели Албена Рахнева, Регионален мениджър на „Интерсаунд“ и Директор на конкурса Малка Мис България за Шумен и региона.
„Като мениджър и треньор нашите момичета, смело мога да кажа,че ние определено се отличавахме от всички други участници с непринуден чар и естествена красота,с оригиналния си артистизъм и многостранни таланти – модерен балет, вокално пеене и изобразително изкуство. Жури и публика бяха запленени от изпълненията на нашите деца“, категорична бе тя.
Според нея Мелиса и Габи са пели повече от брилянтно.
Детското ни танцово трио „ФЪНИ-БЪНИ ДЕНС“- Мелиса,Габи и Мира са изиграли своя танц „Фръц-фръц“ в стил „Детски модерен балет“ като завършени артисти и вдигнали високо летвата на Фестивала за таланти.
Две национални титли и една първа подгласничка, три златни и един сребърен медал си е много сериозно и престижно постижение в тази трудна за всички изкуства година, сподели Рахнева. И припомни, че за красотата и таланта криза няма.
А със сценичното си присъствие като водеща на най-големият в България национален форум за детска красота и талант, Сузан Джемил – победителка в три световни конкурса за красота,талант и тийн модели, е допринесла още повече за шуменския триумф. Тъй като тази година Агенция за таланти „ФАВОРИТ“ навърши 25 години и искам да посветя този огромен успех на нашия юбилей“, обобщи Рахнева. Тя изказа благодарност на родителите на победителите за оказаното доверие в подготовката на конкурса.
Национален организатор на престижния и утвърден конкурс „Малка мис и мистър България” е Агенция „Интерсаунд” ЕООД с президент Ирина Папазова. А Фестивълът на изкуствата бе проведен за 19-и път в луксозния комплекс „Аргищ Партез”.
Хореографията на цялото събитие и отделните турове бяха дело на Албена Рахнева, майстор на спорта, треньор по художествена гимнастика и собственик на Агенция за таланти „Фаворит”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроф. Рачев: Септември ще става за море! Какъв коронавирус, дамата е с два конеца по себе си…
Следваща статияCOVID-19 покоси кмета на село Боян

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here