дом Спорт Шуменски съдия ще свири мача „Лудогорец“ – ЦСКА

Шуменски съдия ще свири мача „Лудогорец“ – ЦСКА

0
ДЯЛ
Снимка: gol.bg

Съдия номер 1 на България за 2017 година – Станислав Тодоров, ще ръководи мача между „Лудогорец“ и ЦСКА от втория кръг на плейофите в Първа професионална лига.
Двата тима са само на 3 точки един от друг, като разградчани са лидер в първенството с 69 точки, а „червените“ имат 66. Срещата ще се играе на 6 април на стадиона на „Лудогорец“, съобщи bTV.
Тодоров, който е роден в Шумен, не е ръководил мач на ЦСКА от септември 2016 г. – загубата с 0:2 от „Дунав“ Русе. Той свири за последно на „Лудогорец“ в мача срещу „Етър“ през март, който „орлите“ спечелиха с 6:0.
Помощници на Тодоров за предстоящия двубой са Диян Вълков и Мартин Димитров.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочват масови проверки за паркиране върху тротоарите, глоби грозят нарушителите
Следваща статияПолицията със съвети за безопасно пътуване за Великденските празници

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here