дом Общество Шофьор изтърва волана, изкърти дърво в „Дивдядово“

Шофьор изтърва волана, изкърти дърво в „Дивдядово“

0
ДЯЛ

Водач на „Фолксваген Голф“ изпусна управлението над автомобила си в квартал „Дивдядово“. Пътният инцидент е станал около 17.30 часа, научи 24shumen.com.
Шофьорът е пътувал в посока към центъра на Шумен, когато е се блъснал в дърво на тротоара пред къща. Ударът е бил толкова силен, че дървото е изкъртено, автомобилът пък е обърнат по таван и смачкан до неузнаваемост. По всяка вероятност причината за инцидента е висока скорост.
Двама души са в болница. Към 19.30 часа няма официална информация за състоянието им.
Наложило се е екип на Пожарна безопасност и защита на населението да премести автомобила, а екип на Пътна полицията е направила оглед на местопроизшествието.
Очаквайте подробности!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДестинация: Пенсионери от Девня гостуваха в Шумен
Следваща статияОстава слънчево, но хладно за сезона

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here