дом Криминале Шофьор блъсна жена на пешеходна пътека в Шумен

Шофьор блъсна жена на пешеходна пътека в Шумен

0
ДЯЛ

Жена на 56 години е блъсната днес на пешеходна пътека в Шумен. Инцидентът е станал малко преди 10 часа на бул. “Мадара“ на пешеходната пътека до Градската градина в близост до автогарата. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Докато пресичала 56-годишната жена била връхлетяна от лек автомобил „Субару“. Зад волана на возилото бил 71-годишен мъж от Шумен. Пробата му за алкохол е отрицателна. Шофьорът е правоспособен, уточняват от МВР.
Пострадалата е откарана за преглед в Многопрофилната болница в Шумен. Установено е, че има счупени носни костици и изместена дясна раменна става.
При друг пътен инцидент днес са се ударили два автомобила. Катастрофата е станала в отсечката Дибич-Радко Димитриево. Няма пострадали. Нанесени са материали щети на двата автомобила. След произшествието двамата водачи са започнали спор, кой е виновен за инцидента. Това наложило да се повика пътна полиция.
Авариралите автомобили са извън пътното платно и не затрудняват движението, уточняват от МВР.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзследователи от Североизточна България дискутираха Руско – турската война
Следваща статия54 лица с увреждания от Нови пазар са включени в Програмата за патронажна грижа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here