дом Спорт Шест контроли ще изиграе „Лудогорец“ на подготовката си в Турция

Шест контроли ще изиграе „Лудогорец“ на подготовката си в Турция

0
ДЯЛ

Шест контролни мача ще изиграят футболистите на ПФК „Лудогорец“ по време на подготвителния си лагер в Турция, който започна днес. Това съобщават от пресцентъра на клуба.
Първият съперник на българския шампион е „Ботошани“, като спарингът с румънския отбор е на 15 януари. На 18 януари Орлите ще срещнат унгарския „Хондед“, а четири дни по-късно – първенеца на Румъния ЧФР „Клуж“.
За 25 януари е предвидена контрола с лидера в полското първенство „Легия Гданск“.
На 1 февруари „Лудогорец“ се изправя срещу руския „Ахмат“, а на следващия ден е последният спаринг на турска земя – срещу шампиона на Сърбия и участник в Шампионската лига „Цървена звезда“.
Лудогорец се прибира в България на 3 февруари 2019 г.
Снимка: ludogorets.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочна раздаването на хранителните пакети за социално слаби в Нови пазар
Следваща статияГрипът „удря“ Шуменско в края на януари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here