дом Криминале Четирима в болница след катастрофа, двама от тях били под карантина

Четирима в болница след катастрофа, двама от тях били под карантина

0
ДЯЛ

Четирима са пострадали при пътен инцидент по пътя Шумен- Карнобат – Бургас на 22 май, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен. Малко преди 22.30 часа водач на лек автомобил „Уаз“ с шуменска регистрация при излизане на главния път близо до крайпътна бензиностанция не пропуснал движещия се по път с предимство водач на лек автомобил „Опел Вектра“ с шуменска регистрация, и се сблъскали. След удара в МБАЛ- Шумен са откарани водачите на двата автомобила и пътниците „Уаз“-ката. След преглед било установено, че водачът на „Опел“-а, 47-годишен жител на Смядово е с фрактура на ходилото на десен крак. 40-годишен пътник, жител на село Ивански бил с порезна рана в областта на дясното око, 18-годишен жител на Ивански, също пътник бил с комоцио, друг пътник също 18-годишен жител на Ивански е с фрактура на седем ребра. Водачите на двата автомобила са тествани за алкохол, наличие не е установено.
Образувано е досъдебно производство.
При извършване на справка полицейските служители установили, че водачът на „Уаз“-ката нарушил наложената му от РЗИ карантина. Под карантина бил и брат му- 40-годишен жител на Ивански. Той също напуснал дома си и нарушил наложената му от РЗИ карантина. Образувани са бързи производства за извършени престъпления по чл. 355 ал. 1 от НК. Случаите са докладвани на прокурор от РП- Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗдраво почерпен и без книжка подкара дерегистриран „Голф“ на село
Следваща статияОбщина Нови пазар с онлайн парти за малчуганите на 1 юни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here