дом Общество Цецка Цачева успокои страстите: Няма да се въвеждат трети пол и еднополови...

Цецка Цачева успокои страстите: Няма да се въвеждат трети пол и еднополови бракове в България

0
ДЯЛ

Трябва да се знае категорично, няма да се въвеждат трети пол и еднополови бракове. Това заяви в студиото на „Тази неделя“ по bTV министърът на правосъдието Цецка Цачева. Коментарът й бе по повод широките обществени дискусии и разпалените дебати сред политиците и българските граждани, които предизвика Истанбулската конвенция.
„Няма да се признават еднополови бракове, защото българската конституция и българското законодателство не позволяват“, заяви Цачева. Министърът на правосъдието допълни, че ще продължи с добронамереното отношение по въпроса със всички народни представители.
„Апелът ми е – нека първо да прочетем, след което да коментираме“, каза тя. Министър Цачева посочи, че това е „най-всеобхватният документ, който за пръв път от 2011 година поставя в толкова сгъстен вид противодействието срещу насилието“.
Конвенцията може да прочетете тук.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВнимание! Шуменско под оранжев код за обилни снеговалежи и виелици
Следваща статияШуменска улица потъна в мрак

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here