дом Култура Танцовият състав „Пъргавелче“ изправи на крака публиката в руския град Подолск

Танцовият състав „Пъргавелче“ изправи на крака публиката в руския град Подолск

0
ДЯЛ

За пореден път детският танцов ансамбъл „Пъргавелче“ с художествен ръководител Чавдар Чанов заслужи овации и впечатли руската публика в град Подолск с невероятните си изпълнения. Талантливите танцьори участваха в четвъртото издание на Международния фестивал за детско творчество „Млади таланти събират приятели“. Българските участници са били аплодирани дълго и нестихващо, като няколко пъти изправили публиката в Двореца на културата „Октябрь“ на крака, съобщиха за 24shumen.com читалищни дейци.
Стана ясно още, че е подписан договор за сътрудничество между Народно читалище „Добри Войников – 1856“ в Шумен и Дома на културата „Карл Маркс“ в град Подолск. Контрактът предвижда установяване на контакти в областта на културата и изкуствата между двете институции.
Подолск и Шумен са побратимени градове. По този повод председателят на читалищното настоятелство Николай Николов гостува на кмета на руския град – Николай Пестов .
По време на официална среща между двамата били предадени специални подаръци от кмета на Шумен. А Песков връчил на госта от България „Плакет на гр. Подолск“.
Снимка: Архив на horo.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът Христов посрещна делегация от побратимения китайски град Джънджоу
Следваща статияДоброволческа група „Доброто ще спаси света” започна благотворителни инициативи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here