дом Общество С пряко договаряне Община Шумен ще закупи багер за ОП „Чистота“

С пряко договаряне Община Шумен ще закупи багер за ОП „Чистота“

0
ДЯЛ

С пряко договаряне с фирма „Тайтън Машинъри България“ Община Шумен ще закупи багер товарач с хидрочук. Прогнозната стойност на машината е 121 900 лева без ДДС. Багерът е предназначен за нуждите на Общинско предприятие „Чистота“.
До прякото договаряне се стигна, след като не се явиха кандидати при обявяване на обществената поръчка. При тези обстоятелства Общината има право да премине към пряко договаряне с изпълнител на заданието.
Авансовото плащане към фирмата ще е в размер на 20% от стойността на багера. Парите ще са от отчисленията за депониране на отпадъци. В срок до 30 дни от доставката ще се изплати и останалата част от сумата.
Гаранцията на изпълнителя е в размер на 3% от стойността на договора.
Изискванията към фирмата изпълнител са при гаранционната поддръжка и ремонт на багера да се влагат само оригинални части. Повредите по машината да се отстраняват в срок от 7 работни дни. При 3 неизпълнения на сервизно обслужване Община Шумен може да прекрати договора с фирмата без предизвестие и задържи предоставената гаранция в пълен размер.
При пълно неизпълнение на задълженията фирата дължи 0.5% от стойността на договора за всеки ден забавяне, но не повече от 30%.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАпаш разби кола, задигна инструменти
Следваща статияПротестите свършиха, 2 месеца тишина и… горивата скочиха!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here